16 de maig 2013

La reina descalça, Ildelfonso Falcones

Ildefonso Falcones
La reina descalza
Barcelona. Grijalbo, 2013



La nova obra d'Ildefonso Falcones és una de les més i posa l'accent en dues comunitats especialment perseguides, els gitanos i els negres africans esclavitzats per treballar a les plantacions cubanes.
A l'Espanya del segle XVIII,una commovedora història d'amistat,de passió i de venjança uneix dues veus de dona en un cant colpidor per la llibertat. Els lectors penetraran en un fresc històric poblat de personatges que viuen, estimen, pateixen i es barallen per allò que creuen just.

El lector es trobarà immers en un viatge a una època apassionant, tenyida de prejudicis i intolerància. Des de Sevilla fins a Madrid, des del tumultuós bullici de la gitaneria de Triana fins als teatres senyorials de la capital, ens endinsarem en un fresc històric emocionant en el qual conflueixen contrabandistes i comediants, nobles i brivalls.

Com ja sabeu podeu escoltar aquesta recomanació i molt més al programa Biblioones:
ENTREVISTA: Elisabeth Dragó Calvet, ens parlarà sobre la importància del joc en la infància i Carmé Balagué, la bibliotecària encarregada de la secció infantil de la biblioteca
EN VEU PRÒPIA: Miquel Accensi Subirats
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada